Виц на денот: Затвореник

0
1549

Девојката му се доверува на својот дечко дека никогаш во животот немала секс и бара од него да ја подучи нешто околу тоа.

– Ок, мила. За поедноставно да ти објаснам, твојот полов орган ќе го наречеме затвор, а мојот затвореник! – одговара дечкото.

– Сега прво што треба да направиме е да го ставиме затвореникот во затвор. – продолжува дечкото.

По првиот секс во животот, девојката лежи насмеана во креветот, закачајќи го дечкото:

– Драги изгледа дека затвореникот избега.

Вртејќи се накај нејзе насмеан, одговара:

– Тогаш ќе мора да го вратиме повторно во затвор.

По завршувањето на вториот пат, дечкото полн со себе пали цигара, кога девојката пресреќна со новото искуство повторно му се жали:

– Мило, затвореникот повторно избега.

Дечкото со последни сили повторно се издига на ниво на задачата. По ова целосно исцрпен легнува на креветот, кога девојка му пак го подбуцнува:

– Драги… Затвореникот… Повторно избега.

Уморно вртејќи се накај нејзе, одеднаш и се развикува:

– АЛО БРЕ, ПА НЕ Е ОН НА ДОЖИВОТНА РОБИЈА!!! ЈАСНО!!!

Коментирај