Виц на денот: За Македонија!

0
869

Македонец, американец, германец и грк се качиле на облакодер.

– За Америка! – рекол американецот, скокнал и умрел.

– За Германија! – рекол германецот, скокнал и умрел.

– За Македонија! – рекол македонецот и го турнал гркот.

Коментирај