ВИЦ НА ДЕНОТ: ВОСПИТУВАЊЕ

0
909

Мајката ајкула го учела својот син како да лови човек.

– Значи сине кога ќе го видиш човекот ќе почнеш да кружиш околу него 20 минути, па после ќе одиш ќе го изедеш.

– Е како мамо, ако сум многу гладен?

– Па ако сакаш да го јадеш со гомна…

Коментирај