Виц на денот: Црногорец во дискотека

0
681

Доаѓа Црногорец до една прекрасна девојка во дискотека и ја прашува:

– Здраво девојко, ти се игра ли?

– ДА! – одговорила девојката.

– Епа ајде стани, оди играј, јас да седнам малку!

Коментирај