ВИЦ НА ДЕНОТ: ТРАМП И ИВАНОВ

0
2036

Доналд Трамп дошол на посета во Македонија и како што е редот Ѓорѓе Иванов го однел на прошетка низ Скопје.

Се шетале, муабетеле и само гледаат човек како моча на улица, Трамп извадил пиштол и го убил човекот.

Иванов изнервиран го прашал зошто го убил човекот.

Трамп ладнокрвно му одговорил:

– Епа кај нас во Америка, кога ќе видиме некој човек како моча на улица го убиваме…

После некое време, Иванов ја посетил Америка…

Се шетале по улица и гледаат некој човек како моча…

Иванов го извадил пиштолот и го убил човекот за да му врати на Трамп.

Следниот ден во весник:

“Убиен Македонскиот амбасадор во Америка.”

Коментирај