Виц на денот: Суеверен дечко

0
942

Дечко и девојка се соблекуваат, и дечкото ја прашува девојката:
– А, колку години имаш?
– 13.
– Ауу, 13!? Мрш да те нема!
– Туу, ама си суеверен…

Коментирај