Виц на денот: Син ми прооде…

0
745

Прават муабет двајца пријатели:

– Син ми прооде – вели едниот.

– Како бе, прооде? Па нели има 20 години?!

– Има, да. Ама три дена беше камен пијан и не можеше да стои на нозе.

Коментирај