ВИЦ НА ДЕНОТ: СИЛЕН ЗАЈКО

0
732

Си седи зајко в шума и поминала лисицата и го прашува:

-Абе зајко шо прајш?

Зајко: Еве ја чекам мечката да ја истепам!!!

Поминува волкот и исто ја прашува.

Зајко: Еве ја чекам мечката да ја истепам!!!

Поминува мечката и го прашува зајчево шо прај и ова и вели:

-Еве седам и тропам глупости!!!

Коментирај