Виц на денот: Шверц на животни

0
708

Двајца сопружници решиле да шверцуваат животни преку граница. Мажот ѝ вели на жената:

Стави ги двете мали желки во прслукот, а творот во гаќите.

А смрдеата? – Прашува жената.

Ако умре, умре, е*и му мајката!

Коментирај