Виц на денот: Швалерка

0
646

Некој човек и се исповедува на швалерката:

– Душо, морам да ти признам нешто…

Таа загрижено:

– Што е кажувај!

– Имам жена и две деца.

– Уф бе, ме извади од памет, помислив дека Мерцедесот не е твој.

Коментирај