Виц на денот: Што се случува тука?

0
689

Се враќа Перо од работа и ја гледа Мара седната на кауч со љубовникот, полуголи: – „Што се случува тука?!“ – прашува Перо изненаден.

– Не знам ти кажи ми. – му одговара Мара. – „Па седиш на каучот со некој непознат!“ – враќа Перо. – Како бе, непознат! – извикува љубовникот – па јас и жена ти веќе шест месеци имаме секс!

Коментирај