Виц на денот: Роденденски подарок

0
496

Плавушата се буди утрото на својот роденден и му вели на значително постариот сопруг:

– Чудно, сонував дека ми подаруваш бисерен ѓердан за мојот роденден. Што значи тоа?

Сопругот ја погледнува, се насмевнува и вели:

– Ќе дознаеш вечерва драга.

Вечерта, плавушата добива спакуван подарок со панделка. Нетрперливо ја отвора кутијата и што да види… книга – „Соновник“.

Коментирај