Виц на денот: Роденденски подарок

0
341

На Перо му било роденден и Мара го прашала каков поклон сака, а Перо и рекол:

– Сакам пушка!

– Не, не, пушка не доаѓа во предвид.

– Ама, јас стварно сакам да ми купиш пушка.

– Перо немој да се буниш, не може пушка! Одбери си нешто друго.

– Ама, јас сепак сакам пушка!

– Значи ти реков не, не и не! Кој овде командува?

– Ти Маро, али кога би имал пушка..

Коментирај