Виц на денот: Роденденски подарок

0
470

Ја прашале бабата која го славела својот 90 роденден:

– Бабичке, што сакаш да добиеш за својот 90 роденден?

– Сида. – одговорила бабата.

– Ама како тоа Сида.

– Па слушнав дека ако имаш сида,  можеш да преживееш уште 10 години.

Коментирај