Виц на денот: Раскинување

0
805

Разговараат двајца другари:

– Брат, раскинав со оваа мојава.

– Аман бе! Зошто? Супер девојка беше, фина, културна, убава.

– Почна нешто да ми врти муабет деца, фамилија, ова, она. Немам желба за тоа.

– Што ти рече?

– Ај да порачаме фамилијарна пица.

Коментирај