Виц на денот: Рамче на возачки испит?

0
568

Рамче полагал за кола.

Оди во авто-школа и започнува возењето со инструкторот, по некое време инструкторот го прашува :

Каков знак е овој Рамче?

– 100% алумиуниум шефе.

Коментирај