Виц на денот: Поп во авион

0
858

Поп се качил во авион и стјуардесата дошла до него и го прашала:

– Попе, ќе се напиете ли нешто, имаме вотка, вињак…?

– Пааа незнам, на која висина летаме?

– Па на едно 5 илјади метри.

– Аааа тогаш не, многу сме високо, шефот може да ме види.

Коментирај