Виц на денот: Полициска контрола

0
370

Полицаец застанува возач, и му бара лична карта, возачка дозвола… Меѓу другото, полицаецот прашува:

– Господине, да не сте пијан?

– Не.

– Па, гледам дека не сте ни трезен.

– Не сум ни трезен господине полицаец.

– Па каков сте?

– Таман.

Коментирај