ВИЦ НА ДЕНОТ: ПОЛИЦАЕЦ И ПРОФЕСОРКА

0
1756

Полицаец сопира некоја госпоѓа која возела брзо:

– Госпоѓо, вашите документи!

– Ве молам не ме казнувајте, јас сум професорка.

А полицаецот и враќа:

– Е долго го чекав овој момент. Ајде сега на лист да напишете 1000 пати: „Никогаш повеќе нема да возам брзо“.

Коментирај