Виц на денот: Полицаец и плавуша

0
1007

Полицаец запира плавуша за прекршок.

Полицаецот:

– И сега што правиме?

Плавушата:

– 20 евра или да ги соблекувам гаќите?

– Дај 20 евра, зошто гаќите може и да не ми се фатат.

Коментирај