Виц на денот: Подли колеги во македонското Собрание

0
226

Прават муабет двајца македонски пратеници за тоа колку им се подли некои од колегите во Собранието: „Одам некни во тоалет, брат, кога гледам на плочките 50 евра…“, раскажува еден пратеник.

И, што бидна? Ги зеде?, заинтересирано прашува колегата. „Само што се наведнав да ги земам, веднаш почувствував како ги заработувам“, тажно му одговара пратеникот.

Коментирај