Виц на денот: Плавуши на испит

0
616

Две плавуши полагале испит.

Послем завршувањето на испитот, едната плавуша ја прашува другата:

– Еј како помина, напиша ли нешто?

– Не ништо не напишав.

– И јас ништо не напишав.

– Леле сега ако си помислат дека сме препишувале.

Коментирај