Виц на денот: Плавушата сака да проба

0
753

Дресер во циркуз излегува со мајмун на рамо. – „Дали знаете што знае овој мајмун да прави?! Гледајте сега!“ Дресерот му мава шамap на мајмунот, мајмунот се симнува, му ги откопчува панталоните, завршува работа и се качува пак на рамења.

„Дали некој од публиката сака да проба?!“, прашал дресерот откако завршила точката со мајмунот. Од публиката се појавува плавуша: – Јас би сакала, ама малку посилно и погpyбо да ме yдpите прво…

Коментирај