Виц на денот: Плавуша на возачки испит…

0
472

Си доаѓа плавуша од возачки испит и ја прашува другата плавуша:

– Не разбирам како паднав на возачки испит? Дојдов до кружниот тек, на знакот пишуваше 30 и јас 30 пати кружев. Инструкторот ми рече дека сум паднала!

На тоа другата плавуша одговорила:

– Можеби грешно си броела?!

Коментирај