Виц на денот: Перо се враќа од работа…

0
431

Се враќаат Перо и Тошо од работа.

Перо му вели на Тошо:

– Леле Тошо едвај чекам да си дојдам дома и да ги соблечам гаќите на жена ми!

– Де бре, до толку ли си напален?

– Не бе човек, ме стегаат.

Коментирај