Виц на денот: Перо и проститутка

0
629

Се шетал Перо низ град, наишол на некоја проститутка и ја прашал:

– Колку бараш?

– 50 евра.

– А плус да те тепам, колку ќе ми земеш?

– 150 евра, а колку мислиш да ме тепаш?

– Па се додека не ми ги вратиш парите.

Коментирај