Виц на денот: Перо добил на лото…

0
717

Перо добил на лото 150 илјади евра и го викнале да си ги подигне парите, и новинарите го прашуваат:

– Што ќе направите со толку многу пари?

– Па прво, ќе се раздолжам таму кај што сум должен…

– Добро, а што ќе правите со другите?

– Аааааа другите ќе почекат…

Коментирај