Виц на денот: Папучар

0
656

Пријатели на телефон:

– Ало брат како си , што правиш?

– Еве бе брат и помагам на жена ми усисавам со правосмукалка.

– Како бе не ти е срам, остави жената нека си работи!

– Па брат бе, како она ми помага кога перам!!!!!

Коментирај