Виц на денот: Најубав и најскап букет за жена ми

0
525

Во цвеќара:
– Дајте ми еден најубав и најскап букет за жена ми.
Цвеќарката:
– Претпоставувам за годишнина ви е?
– Не, не е… За неделнина ми е!
– Каква ви е таа неделнина?
– Па една недела дома не сум се вратил од кафана.

Коментирај