Виц на денот: На вежбање

0
353

„Случја од иднината“… Откако завршила состојбата на caмоизолации, со каpaнтини, полициски часови, задолжително седење дома и разни други ограничувања на движењето на луѓето и нормалното функционирање на животот и откако луѓето драстично се здебелиле, било неопходно да почнат со некои физички активности…

Прв ден сопругата му кажува на сопругот: „Миличок идам во теретана“. – Добро мила. Втор ден пак му кажува: „Миличок идам на аеробик“. – Добро мила. Третиот ден повтосно повторно му вели: „Миличок одам на јавање“. – Знам мила, коњот веќе три пати се јави!

Коментирај