Виц на денот: Мравка vs Слон

0
523

Си бил еден слон и тон мравки и мравките решиле да го тепат слонот.

Му се качиле мравките и почнале да го тепат.

Мрднал малку слонот и сите мравки паднале.

Останала само мравката Славче и овие сите одоздола викат:

– Славче удави го! Славче удави го!

Коментирај