Виц на денот: Манијак

0
511

Се враќала од пазар некоја домаќинка, со огромни полни ќеси во двете раце…

Наеднаш од зад аголот пред неа скокнува манијак.

Го отвара мантилот и ко од мајка роден.

Жената полека го гледа од глава до пети, ги остава ќесите, се плеска со раката по чело и вели:

– Леле, јајца заборавив да купам!!!

Коментирај