ВИЦ НА ДЕНОТ: КОЈ Е НАЈГОЛЕМ БОРЕЦ?

0
943

Го прашува учителката Игорче:

-Игорче,кој е најголемиот борец за кој си слушнал?

-Гоце Делчев учителке.

-Браво.Седи,петка.

Седнува Игорче,вади од под клупа слика и шепнува:

-Извини Рамбо,ама кариера си е кариера.

Коментирај