Виц на Денот: ЈАВНА КУЌА

0
527

Грк оди во јавна куќа во Амстердам и вели:
– За мене едно пушење.
Дамата му вели:
– Господине, имате за 50 евра или за 500 евра.
Гркот вели:
– За 500 евра, имам јас пари!
Одеднаш пет жени доаѓаат околу него. Почнале да го бацуваат во бањата, па во сауната, па почнале да го масираат, го фрлиле на креветот, му го кренале алатот, па му го испрскале со шлаг и на врвот ставиле јагодка. Одеднаш гркот ги истуркал сите девојки и кажал:
– Дозволете ми сам да го направам тоа.

Коментирај