Виц на денот: Јапонец и Црногорец

0
490

Се случува несреќа на брод, единствени преживеани се Јапонец и Црногорец.

Седат двајцата во чамец за спасување и Јапонецот прашува:

– Што ќе правиме сега?

А црногорецот одговара:

– Аман бре, вие Јапонците само нешто да правите!

Коментирај