Виц на денот: Изгребав автомобил?

0
730

Влегува тип во Лотарија и им вика на вработените:

– Изгребав автомобил!

– Опааа, честито г-дине!

– Какво честито, кажете кај да се кријам, ме брка сопственикот на автомобилот!

Коментирај