ВИЦ НА ДЕНОТ : ИТАР ПЕЈО ВО ЛОНДОН

0
1019

Се шетал Итар Пејо во Лондон и барал место за да си ги задоволи машките потреби. Влегол во една јавна куќа.

Се наредиле девојки, избрал една убавица и таа го повела кон собата.

– Колку? – прашал Пејо.

– 20 фунти за секс на подот, 40 за секс на каучот и 60 за секс на овој огромен кревет. Вади Пејо 60 фунти и ги дава на девојката.

– Ооо, господине, сакате љубов и нежност во кралскиот кревет?

– Абе каков кралски кревет! Три пати на подот!

Коментирај