Виц на денот: Глума

0
480

Перо вчера пак не дојде на школо, зошто?

– Баба ми е болна наставничке.

– Секогаш кога ти не доаѓаш, твојата баба е болна. Не ти верувам.

– Знам наставничке, и ние мислиме дека баба ми глуми.

Коментирај