Виц на денот: Фалење

0
518

Потонал некој брод и се спасиле само некој Македонец и Северина.

Допливале до некој пуст остров и бидејќи немало ништо на островот цело време се сексале.

После некое време Македонецов многу се растажил и и вели на Северина :

– Ај стави вештачки бркови, и оваа ставила.

Овој и ја става раката на рамо и вели….

– Леле брат абе ја утепав од сексање  оваа Северина!

Коментирај