Виц на денот: Две плавуши

0
478

Две плавуши се шетаат во парк и едната и вика на другата:

– Ги гледаш оние двајцана? Оној од левата страна ми е маж, а од десната швалер.

А другата одговара:

– Хмм, чудно, кај мене е обратно.

Коментирај