ВИЦ НА ДЕНОТ: ДРАКУЛА И СИНОТ

0
941

Дракула со синот шетаат во парк на полноќ.

– Тато , да ја папаме онаа!

– Не сине, премногу е сува!

– Тато, а да ја папаме онаа!

– Не бе сине, глеј колку е дебела, ќе добиеме холестерол.

– А онаа бомба од женска.

– Е таа сине ќе ја носиме дома, а мама ќе ја папаме!

Коментирај