Виц на денот: Докторе многу се потам…

0
1314

Перо и Мара отишле на доктор да направат редовен преглед.

Кај докторот прво бил Перо, а откако го прегледал, докторот му вели:

– Сè изгледа добро, нема никакви проблеми, имаш ли ти да се пожалиш нешто?

– Па, не докторе, само што, кога со жена ми имам секс, првиот пат сè е добро, ама вториот пат се потам многу и тоа малку ми пречи.

Потоа кај докторот влегла Мара и тој по прегледот и вели:

– И кај вас сè изгледа добро, исто како кај вашиот сопруг, но тој вели дека кога имате секс по втор пат, се поти многу, дали вие можеби знаете зошто е тоа така?

– Нормално дека знам, така е зашто првиот пат кога имаме секс е во јануари, а вториот во август.

Коментирај