Виц на денот: Дедо и плавуша

0
660

Си доаѓа дома пензионер и гледа како некоја згодна девојка му го пребарува станот.

-Леле, дедо те молам не викај полиција,еве прави ми што сакаш,само немој да викаш полиција.

Дедово среќен ја легнува,и пробува еднаш, два пати, три пати и на крајот вика:

-Море дај јас да си викнам полиција!

Коментирај