Виц на денот: Дедо има 20-годишна девојка

0
1110

Разговараат двајца старци:

– Абе Славе, кога беше 20 години, одеше со 20 годишни девојки.

– На 50 години одеше со 20 годишни девојки.

– Сега си 93 години и пак одиш со 20 годишни девојки. Како ти успева?

– И 200 години да имам, 100 евра се 100 евра.

Коментирај