Виц на денот: Брачна караница

0
621

Жената го тепала мажот и тој се скрил под маса..

-Искачај од под маса, пи*ка ти материна, ВЕДНАШ!! – му се дере жената.

-Епа јас сум газда во оваа куќа и каде сакам ќе се кријам!

Коментирај