Виц на денот: Бесплатно такси

0
564

Си била некоја жена и тргнала накај такси:

– Колку треба за до железничка?

– 200денари.

– А за куферите?

– За куферите не се плака.

– Епа тогаш ти однеси ги куферите, а јас ќе одам пешки.

Коментирај