Виц на денот: Бесплатни совети за жените

0
408

Бесплатни совети за жените: 1. Девојки, не си го губете времето со ерген. Штом до сега не се оженил, и за вас нема да се ожени. 2. Не си фаќајте работа ниту со разведен. Штом ја оставил жена си, како ништо ќе ве остави и вас.

3. Не влегувајте во врска со вдовец. На една ѝ го зел здравјето, не сакате вие да сте следна. 4. Барајте само женети мажи. Штом си ги сакаат жените, ќе ве сакаат и вас.

Коментирај