Виц на денот: Ако ти сака душата алкохол…

0
253

Двајца другари ко искористиле времето кога нема полициски час и решиле да си направат муабет. Влатко: „Брат, лекаров ми рече многу да пазам на здравјето периодов со коронавирусот, ама не го прашав дали смеам да пијам алкохол“.

Брат, ако ти сака душата алкохол – почети ја, му одговара Дарко. „А ако не ми бара?“, зачудено прашува Влатко. Пак почести ја – може е срамежлива, шеговито му возвраќа Дарко.

Коментирај