Виц на денот: 3 години после епидемијата од коронавирус

0
780

2023 година, три години после епидемијата од коронавирусот. Две другарки се среќаваат на улица и прават муабет: – Трпана кај е маж ти, не сум го видела 3 години?, прашува Рајна.

– „Ене го дома, го лажам дека вирусот не е поминат да не оди по кафани“, со насмевка и задоволство одговара Трпана.

Коментирај