Виц: Комшијата дилер

0
570

– Ало полиција!

– Да, повелете.

– Сакам да го пријавам комшијата за продавање на марихуана.

– Колку ја дава?

– Па 1000 денари џоинт.

– Не купувај од него, скапа е.

Коментирај